Песни на душата

Неограничен само на компонирање, Шри Чинмој е исто така маестро, врховен музичар и композитор, чии дела…

Шри Чинмој улици

Повеќе од 70 „Шри Чинмој“ улици во повеќе од 15 земји беа посветени од страна на…

Шри Чинмој Мир-Цветање

Повеќе од 150 нации се посветија на мирот како национални лидери на Шри Чинмој Мир-Цветање-Нации, приклучувајќи…

Единство-Срце-Солзи и Насмевки

„Единство-Срце-Солзи и Насмевки“ е светска волонтерска мрежа на развиени професионалци кои под директно водство на Шри…

Подигнување на светот со срцето на единството

Презентирана на мажи, жени и деца од сите сфери на животот, наградата „Подигнување на светот со…

Шри Чинмој Центар

За тие што го видоа личното водство и менторство во продлабочувањето на нивното сопствено разбирање за…

Трка на мирот

Основана од Шри Чинмој во 1987-мата година, „Трка на мирот“ беше прва активност за спорт и…

Шри Чинмој Маратон Тим

Цврсто верувајќи во неоходноста од физичкото здравје, Шри Чинмој не само што ги помогна првите маратони…

error: Внимание: Содржината е заштитена!

Успешно се регистриравте

Имаше грешка при обидот за регистрација. Обидете се повторно.

Медитација will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.