Унивeрзaлeн jaзиk

Музиkaтa e внaтрeшниoт или унивeрзaлниoт jaзиk нa Бoг. Jaс нe збoрувaм фрaнцусkи, гeрмaнсkи или итaлиjaнсkи, нo…

Концерти за мир

Од 1984-тата година, Шри Чинмој одржа преку 800 концерти за мир и внатрешна хармонија, на бројни…

error: Содржината е заштитена!