Трка на мирот

Шри Чинмој спортува

Предизвикување на невозможното

Подигнување тежини

Од 1985-тата година, на возраст од 54 години, па се до неколку месеци пред неговото заминување…

Трка на себенадминување на 2 милји

Седмичната „Трка на себенадминување на 2 милји“ (3,2 км) е посебно искуство и задоволство што секој…

Трка на мирот

Основана од Шри Чинмој во 1987-мата година, „Трка на мирот“ беше прва активност за спорт и…

Шри Чинмој Маратон Тим

Цврсто верувајќи во неоходноста од физичкото здравје, Шри Чинмој не само што ги помогна првите маратони…

error: Содржината е заштитена!