Ученици на Шри Чинмој

Шри Чинмој улици

Повеќе од 70 „Шри Чинмој“ улици во повеќе од 15 земји беа посветени од страна на…

Шри Чинмој Мир-Цветање

Повеќе од 150 нации се посветија на мирот како национални лидери на Шри Чинмој Мир-Цветање-Нации, приклучувајќи…

Единство-Срце-Солзи и Насмевки

„Единство-Срце-Солзи и Насмевки“ е светска волонтерска мрежа на развиени професионалци кои под директно водство на Шри…

Шри Чинмој Центар

За тие што го видоа личното водство и менторство во продлабочувањето на нивното сопствено разбирање за…

Курсеви по медитација

Периодично, по секое предавање за медитација, Шри Чинмој Центар – Скопје организира едномесечни курсеви по медитација,…

Контакт

error: Содржината е заштитена!